Hjemmeside

Sociale medier

Social Medier - online markedsføring

CMR står for Costumer Relationship Management, og omhandler selvfølgelig den måde, hvorpå man ”omgås” sine kunder. I dag er dette forhold nemlig meget anderledes, da rigtig mange kundeemner er online, og derfor kan det også godt betale sig for en virksomhed at være dette. Et af de steder, som især bruges til interagere med kundeemner, er Facebook. Her er der nemlig rigtig god mulighed for at opbygge en kunderelation, hvor man vil opleve loyalitet og troværdighed ved de ”likes”, man har fået.

Dem der synes godt om din side, er oftest på baggrund af tidligere køb, og derfor er det også vigtigt at blive ved med at holde dem engageret. Dette kan man for eksempel gøre med forskellige kampagner og konkurrencer, hvor ens opslag skal deles. På denne måde anbefaler allerede nuværende kundeemner dit brand til hele deres omgangskreds, så man måske vil opleve en stigning i ”likes” og konverteringer.

Markedsføring på sociale medier
I dag bliver der ført rigtig mange kampagner online og på de sociale medier, som facebook markedsføring, global seo og linkedin leadgenerering, da stort set alle er herpå på den ene eller anden måde. Med kampagner online er det nemlig muligt at skabe et loyalitetsforhold til kundeemner gennem den rette kommunikation. Det kan dog godt være ret uoverskueligt og finde ud af om, man har rettet ind til den rette målgruppe, og om ens opslag faktisk har en virkning.

Ved hjælp af Social Media Management(SMM) er det muligt at opnå Facebook optimering. Med forskellige værktøjer er det nemlig muligt at samle data, statistikker og andet på hjemmesiden, så man kan nå ud til de rette brugere med det rette budskab.


 


Video markedsføring

Video markedsføring og remarketing
Video marketing er den metode der udbredes hurtigst lige nu, og dette er Youtube nok især grunden til. Youtube er nemlig verdens 2. største søgemaskine, og derfor kan man altså også finde alle tænkelige målgrupper herinde. Derudover er det også nemt med videoer at have en produktfremvisningen, vise sine ekspertise eller bare præsentere brandet for et eventuelt kundeemner.


Viral markedsføring

Viral markedsføring på sociale medier

Mund-til-mund var en gang det største indenfor seo marketing, da anbefalingerne videresendes frivilligt, og man kunne altså regne med, at brugeren har haft en god oplevelse med produktet. I dag er det lidt anderledes, nu snakker man nemlig om viral marketing. Her tænkes der især på Facebook, som er verdens største sociale platform, og hvor brugere deler deres historier om produkter og andet, de har benyttet sig af. Derfor kan det godt betale sig, som virksomhed at have en Facebook-side til Facebook leadgenerering, hvorigennem man kan dele gode tilbud og nye produkter. Om man skal have en Facebook side eller ej, handler dog meget om, hvilket produkt man sælger, men de fleste vil opleve tilslutning på Facebook og kundeloyalitet.

Sociale medier

Facebook annoncering

Linkedin annoncering